Erkend schatter

Erkend schatter

Een correcte waardebepaling is de basis. Bij IMMO HANSSENS kunt u rekenen op een professionele schatting van uw vastgoed. Als gediplomeerd schatter-expert zorgen wij voor een nauwkeurige waardebepaling van uw woning, zonder nattevingerwerk.

Onze diensten omvatten zowel vrijblijvende waardebepalingen als officiële schattingsverslagen. Of u nu wilt weten wat uw woning waard is voor verkoop-, verhuur- of verzekeringsdoeleinden, IMMO HANSSENS staat voor u klaar.

Met onze uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt en jarenlange ervaring zorgen wij voor een betrouwbare en professionele waardebepaling van uw eigendom. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en ontdek de waarde van uw vastgoed.

 

Erkend schatter (Vlabel-schatter)

 

Vertrouw op de expertise van IMMO HANSSENS voor officiële schattingsverslagen in het kader van erfenissen, schenkingen of inbreng in vennootschappen. Als erkend schatter met Vlabel-certificering, zorgen wij voor een professionele en betrouwbare waardebepaling van uw vastgoed.

Of het nu gaat om het bepalen van de waarde van vastgoed voor successieplanning, schenkingsdoeleinden of vennootschapsrechtelijke kwesties, IMMO HANSSENS heeft de nodige kennis en ervaring om u bij te staan. Onze officiële schattingsverslagen voldoen aan alle wettelijke vereisten en worden opgesteld door erkende schatters met expertise in vastgoedwaardering.

Neem contact met ons op voor een afspraak en vertrouw op onze erkende schatters om u te voorzien van nauwkeurige en professionele schattingsverslagen voor al uw officiële vastgoedwaarderingen.