Welkom bij Immo Hanssens

IMMO HANSSENS heet u van harte welkom!

Uw eigendom zorgeloos verkopen of verhuren, is de droom van iedere eigenaar.
Een vlekkeloos verloop van een verkoop of verhuring is de wens van iedere kandidaat-koper of huurder.

ONZE TROEVEN

 Flexibel: Bij IMMO HANSSENS werken we niet van 9 tot 5. We proberen zo flexibel mogelijk te zijn om steeds verder te helpen.

Persoonlijke service: Door haar persoonlijke aanpak besteedt Josefien voldoende tijd aan ieder dossier om een individuele en aangepaste verkoopanalyse toe te passen. U bent geen nummer bij IMMO HANSSENS!

Juridische expertise: Josefien haar lijfspreuk is: "Een huis verkopen is geen boek verkopen.  Juridische kennis is vereist!" Dankzij haar juridisch diploma en jarenlange ervaring in de notariële sector is zij volledig op de hoogte van alle wetgevingen met betrekking tot vastgoed.

Officiële schattingen: Als gediplomeerd schatter-expert kan U bij ons kantoor ook terecht voor een officieel schattingsverslag.

Innovatie, professionaliteit en betrouwbaarheid: IMMO HANSSENS staat garant voor innovatie, professionaliteit en betrouwbaarheid in al onze dienstverlening.

Persoonlijk: Zowel kopers als verkopers krijgen bij ons een optimale dienstverlening waarbij persoonlijke aandacht centraal staat.

Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op voor een gratis schatting of een kennismakingsgesprek!

Immo Hanssens 
Brakelstraat 93
9620 Zottegem

BIV 511 818
BA en borgstelling via NV AXA Belgium (polisnr. 730.390.160)

NIEUWS

Blijf altijd up-to-date met onze nieuwste panden

 

 

Wil je geen enkele kans missen om jouw droomhuis te vinden? Vul je gegevens in en wij zorgen ervoor dat je als eerste op de hoogte wordt gebracht zodra er nieuwe panden beschikbaar zijn die aan jouw wensen voldoen. Met ons handige meldingssysteem ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuw pand online wordt gezet. Jouw ideale huis kan slechts een klik verwijderd zijn!

Ik wil op de hoogte blijven

Ontdek de waarde van jouw vastgoed met onze vrijblijvende schatting

 

 

Benieuwd naar de waarde van jouw woning? Met onze professionele en vrijblijvende schatting krijg je een nauwkeurig inzicht in de huidige marktwaarde van je vastgoed. Of je nu overweegt om te verkopen, te verhuren of gewoon nieuwsgierig bent naar de waarde, onze ervaren makelaar staat voor je klaar. Vul het formulier in en we nemen spoedig contact met je op voor een persoonlijke bespreking. Jouw eigendom verdient de beste waardering en daar zorgen wij voor.

Ik wil een vrijblijvende schatting