Verkopen

Verkopen

Uw eigendom OPTIMAAL verkopen? Vraag vrijblijvend bij IMMO HANSSENS de juiste verkoopanalyse voor uw pand aan.

Het verkopen van onroerend goed kan gepaard gaan met veel administratieve rompslomp. Weet u niet waar te beginnen? Geen zorgen, wij staan voor u klaar om u te ondersteunen en het werk uit uw handen te nemen. IMMO HANSSENS neemt de volledige voorbereiding van uw verkoop op zich en begeleidt u tot aan de notariële akte.

Onze diensten omvatten onder andere:

·       Verkoopanalyse: Wij bieden een gedetailleerde verkoopanalyse van uw pand om u te helpen de optimale verkoopstrategie te bepalen.

·       Administratieve afhandeling: Wij zorgen voor alle administratieve taken, zoals het opstellen van de nodige documenten, het regelen van bezichtigingen en het afhandelen van de correspondentie met potentiële kopers.

·       Professionele begeleiding: Onze ervaren medewerkers begeleiden u tijdens het hele verkoopproces, inclusief de onderhandelingen en de opmaak van de verkoopovereenkomst.

·       Notariële akte: Wij zorgen voor een vlotte afwikkeling tot aan de notariële akte, waarbij alle juridische aspecten nauwkeurig worden afgehandeld.

Vertrouw op IMMO HANSSENS voor een professionele en zorgeloze verkoop van uw vastgoed. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak!