Verhuren

Verhuren

Bent u niet op de hoogte van de voortdurend veranderende huurwetgeving? Verhuren hoeft niet ingewikkeld te zijn! Bij IMMO HANSSENS kunt u uw eigendom zorgeloos en snel verhuren. Onze huurovereenkomsten zijn waterdicht en onze strikte werkwijze minimaliseert uw risico's en maximaliseert het rendement van uw vastgoedinvestering.

Wij bieden een uitgebreid verhuurpakket, inclusief:

·       Huurprijsadvies: Wij bepalen de optimale huurprijs voor uw eigendom op basis van marktonderzoek en onze expertise in de vastgoedsector.

·       Professionele marketing: Wij zetten uw eigendom in de kijker met behulp van effectieve marketingstrategieën om snel potentiële huurders te bereiken.

·       Screening van huurders: Wij voeren grondige screenings uit van potentiële huurders om ervoor te zorgen dat u betrouwbare huurders krijgt.

·       Opstellen van huurovereenkomsten: Wij zorgen voor waterdichte huurovereenkomsten die voldoen aan de geldende huurwetgeving en uw belangen als verhuurder beschermen.

·       Administratieve afhandeling: Wij nemen alle administratieve taken voor u uit handen, zoals het opstellen van plaatsbeschrijvingen, het regelen van de waarborg en het beheer van de huurwaarborgrekening.

·       Opvolging en onderhoud: Wij zorgen voor een regelmatige opvolging van de huurovereenkomst en het onderhoud van uw eigendom, om ervoor te zorgen dat alles vlot verloopt.

 

Vertrouw op IMMO HANSSENS voor een professionele en probleemloze verhuur van uw vastgoed. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak!